Locatie

Locatie gala 2011

Jullie vragen er al weken naar. Ik kan begrijpen dat jullie erg hebben uitgekeken naar de bekendmaken van de locatie van het Wasog Bal 2011. Ik kan overigens nog meer begrijpen dat jullie erg uitkijken naar het uiteindelijk Bal dat in april zal plaatsvinden.

Maar waar zal het bal plaatsvinden?

Trom Trom Trom, trom geroffel.

Dit jaar zal het Wasog Bal 2019 plaatsvinden in de Spijkertoren. Dezelfde plek als de Makelaar Rotterdam. We hebben deze locatie kunnen strikken met goed voorwaarden en voor een goede prijs.

Natuurlijk zal het Bal voorafgaan aan een stijlvol diner, wat ook in de Spijkertoren zal worden geserveerd.  Zoals elk jaar is het een bal voor stijl, glitter en glamour. Het diner zal bestaan uit 5 gangen. Er zijn keuzes mogelijk, zodat iedereen ook daadwerkelijk kan genieten van zijn of haar diner.

De volgende dieetwensen kunnen worden doorgegeven. Dit dient te worden doorgegeven voor 1 maart, zodat het gala zo spoedig mogelijk zal verlopen. Dieetwensen die na 1 maart worden doorgegeven, zullen niet in behandeling worden genomen. In dat geval krijgt die persoon het standaard dieet zonder speciale wensen. Heb jij speciale dieetwensen (allergieën of een van de onderstaande menu’s)? Geef dit dan voor 1 maart door. Heb jij geen speciale dieetwensen of allergieën? Dan hoef je niets door te geven. De personen van wie we geen persoonlijke e-mail krijgen over dieetwensen voor 1 maart, krijgen het standaard diner.

Het standaard diner bestaat uit een amuse van vis, kippensoep, biefstuk met sperziebonen en gebakken aardappels, een chocolade dessert en als slot een kaasplankje met koffie of thee. Bij het eten komt een bonus. Hier vind je wat tips over een bonus accepteren en of weigeren.

De volgende speciale menu’s zijn mogelijk:

  1. Vegetarisch menu zonder vlees of vis (dit is geen keuze. Het is of helemaal vegetarisch of gewoon alle vis en vlees van het standaard menu).
  2. Zonder rund of varken, in dat geval wordt het hoofdgerecht vervangen door kip.
  3. Met speciale allergieën. Allergieën zijn erg jammer en lastig voor de persoon die een allergie of zelfs meerdere allergieën heeft. Helaas is het voor de Spijkertoren niet mogelijk om een geheel menu aan te passen aan een persoon met een allergie, juist omdat allergieën zo lastig kunnen zijn. We weten dat er 2 personen zijn met een glutenallergie. Deze personen krijgen een glutenvrij menu die op een andere locatie wordt voorbereid (in een glutenvrije keuken) en in de Spijkertoren wordt opgewarmd. Heb je een allergie voor lactose, noten of iets anders? Dan worden deze ingrediënten weggelaten uit het menu, maar wordt er geen vervanging gegeven. Kortom: voor jou dan geen dessert, kaas of nootjes. Het is niet het einde van de wereld en het menu zal nog steeds heerlijk zijn, zo verzekert ons contactpersoon bij de Spijkertoren ons.