blog

Gala

Het jaarlijkse Wasog Bal staat weer voor de deur.  2011 wordt het jaar van een geweldig Wasog Bal. Vorig jaar was memorabel, maar dit jaar wordt nog groter, fantastischer, mooier, leuke, en wilder. Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in. Iedereen mag 1 persoon meenemen.Houd ondertussen deze website in de gaten voor updates, blogs en nieuwtjes.

Tot in april!

Het Bal Comité.

Iedereen in Galakleding, niet weer in Z8 Kinderkleding

Het Wasog Bal van 2010 was zeker geweldig. Het was memorabel. We hebben een fantastische tijd gehad. Bovendien hebben we dingen beleeft waar we nog jaren met plezier aan terug denken en over zullen praten.

Bijvoorbeeld dat Teun zo dronken was dat hij na het gala op zijn fiets stapte en zo de gracht in fietste. En Marjolein wiens jurk bleef hangen achter een schroefje in de muur zodat haar jurk compleet uitscheurde. Ze heeft heel de avond met een gewikkelde jurk rondgelopen zodat niet iedereen haar ondergoed kon zien. En Frans die na 1 biertje blijkbaar al niet meer recht kon lopen en op het begin van de avond een dienblad vol met volle bierglazen liet vallen over de witte jurk van Carolien. Waarop Carolien woest werd en wegliep. Ze is niet meer teruggekomen.

Wat hebben we gelachen. Ik moest persoonlijk ook erg lachen om Francien. Zij is vegetarisch, maar er was iets mis gegaan in het doorgeven van de uitzonderingen bij het diner. Er zat overal jus overheen. Francien was hier niet van gediend. Ze was eerst boos op de bediening en toen op het Bal Comité. Hahaha. Iedereen moest om haar lachen, want ze maakt er een groot drama van. Ze had uiteindelijk bijna niets gegeten waardoor ze ook snel genoeg had van de avond. Ik zag haar al om 23 uur vertrekken.

Weten jullie het allemaal nog? Kunnen jullie het nog herinneren?

 

Z8 Kinderkleding als gala outfit

Vorig jaar zijn er 6 personen gekomen in een outfit die bestond uit Z8 Kinderkleding. Ik vond het vorig jaar een geweldig idee. Het is weer wat anders. Het zag er super grappig uit. De voorzitter van het Bal Comité, Carola, wil graag dat iedereen in een gepaste outfit komt, dus gala kleding. Dit betekent voor de mannen een 3-delig pak met een strik en voor de vrouwen een jurk tot aan de enkels met weinig bloot.

Ik vond de Z8 Kinderkleding van vorig jaar leuk. Het voldeed min of meer aan de kledingeisen bij een gala. Ik vond het leuk dat er mensen kwamen met een alternatieve manier van kleden. Z8 Kinderkleding is een kledingmerk en het produceert ook gepaste kleding.  Dus nette kleding van Z8 Kinderkleding, inclusief strik. Al heb ik een sterk vermoeden dat de strik niet van het merk Z8 Kinderkleding was, maar een volwassen strik. Anders paste het namelijk niet om de hals van een volwassen persoon.

Hoe dan ook, ze vertelde me vorig jaar dat ze de kledingstukken van Z8 Kinderkleding gewoon online hadden gekocht, bij Amazingkids.nl. Een van de personen had een jonger broertje en kende het merk dus al. Hij wist dat je Z8 Kinderkleding gemakkelijk online kon krijgen, maar ook dat juist dit merk nette avondkleding heeft.

 

Dit jaar geen Z8 Kinderkleding!

De voorzitter van het Gala Comité heeft het verboden om dit jaar kinderkleding te dragen, of een andere outfit die niet gepast is in de ogen van de voorzitter van het gala Comité. Zij kan en zal de toegang weigeren aan gasten die niet voldoen aan deze eis, zo heeft ze kenbaar gemaakt. Dit geeft dus ruimte voor creativiteit en een discussie aan de deur.